SİTEMİZDE GÜNCELLEME YAPILMAKTADIR.

LEGO Super Mario Whomp’un Lav Macerası Ek Macera Seti 71364

  • Ürün Kodu :5702016618433
  • Marka :LEGO

532.74 TL

266.37 TL

memnuniyet garantisi

LEGO Super Mario Whomp’un Lav Macerası Ek Macera Seti - 71364

Whomp’un Lav Macerası Ek Macera Seti (71364) ile rekabetçi LEGO Super Mario aksiyonunu ateşleyin. Bu modüler LEGO Super Mario oyun seti; kayan bir platform, bir P Anahtarını (yalnızca bu sette bulunur!) koruyan bir Whomp figürü ve Lava Bubble figürünü devirmek için deniz kabuğu şeklinde bir sistem içerir. Mario ile Maceraya Başlangıç Seti'nde (71360) bulunan LEGO Mario figürüne sahip çocuklar için ideal bir hediye oyuncaktır.

Süper bir uygulama
Ücretsiz LEGO Super Mario uygulamasında bu modülü yapmaya yardımcı harika görüntüleme araçları içeren sezgisel Instructions PLUS özelliği bulunur. Ayrıca yaratıcı yapım ve oyun önerileri sunar ve çocukların fikirlerini diğer Mario hayranlarıyla paylaşabileceği güvenli bir platform sunar.

Sınırsız Mario!
Aileniz ve arkadaşlarınızla ya da tek başına oyunlar için harika olan koleksiyonluk LEGO Super Mario oyuncak setleri, ailenizin en sevdiği benzersiz karakterlerden birini gerçek dünyaya taşır. Başlangıç Seti, Ek Macera Setleri ve Güçlendirme Paketleri, hayranların sınırsız yaratıcı eğlence için kendi seviyelerini oluşturmalarına olanak tanır.

• Çocuklar, bu Whomp’un Lav Macerası Ek Macera Setiyle (71364), LEGO Super Mario Mario ile Maceraya Başlangıç Seti'ne ekleyebilecekleri ve arkadaşlarına karşı yarışabilecekleri aksiyon dolu yeni bir seviye oluşturur.
• Oyuncu, LEGO Mario™’nun (figür dahil değildir) üzerinde dengede durabileceği kayan bir platform, Whomp ve Lava Bubble figürleri ve yalnızca bu sette bulunan P Switch ile kendi zor parkurunu inşa edebilir.
• Çocuklar, LEGO Mario™’nun düşmanlarla karşılaştıkça ve Whomp’u yenip P Switch’i etkinleştirdikten sonra yaptığı numaralarla bir sürü dijital altın kazandıkça verdiği farklı tepkileri görmeyi ve duymayı çok sevecek.
• 133 parçalı bu yaratıcı LEGO oyun seti, 6 yaş ve üzeri çocukların Mario ile Maceraya Başlangıç Seti'ne (71360) ekleyebileceği eğlenceli bir doğum günü ya da yılbaşı hediyesidir, onları kendi seviyelerini yapmaya ve kişiselleştirmeye teşvik eder.
• Temel biçiminde yüksekliği 8,5 cm, genişliği 22 cm ve derinliği 16,5 cm olan bu modül, yeniden yapılabilir ve Başlangıç Parkuru ve diğer Ek Macera Setleriyle çok farklı şekillerde birleştirilebilir.
• Bu oyun seti için pil gerekmez, aksiyonu başlatmak için Başlangıç Parkurundaki LEGO Mario figürüyle birleştirin.
• Çocuklar ücretsiz LEGO Super Mario uygulamasında yapım talimatları, harika dijital görüntüleme araçları ve fikirlerini paylaşabilecekleri güvenli bir platform bulabilirler. Uyumlu Android ve iOS cihazların listesini LEGO.com/devicecheck adresinden görebilirsiniz.
• Koleksiyonluk LEGO Super Mario™ oyuncak yapım setleri, simgeleşmiş bir karakteri gerçek dünyaya getirir. Hayranlarına tek başlarına ya da arkadaşları ve ailelerine karşı oynayabilecekleri kendi seviyelerini yaratmak için genişletme ve yeniden yapma olanağı tanır.
• Oyuncuların LEGO parçalarını takıp sökmek için bir Süper Yıldız’ın gücüne ihtiyacı yok! Yapım parçaları, 1958’den beri tutarlılık ve mükemmel bağlantı sağlamak için en yüksek sektör standartlarına uygun üretilmektedir.
• LEGO yapım parçaları, her bir LEGO yapım oyuncağının en yüksek global güvenlik ve kalite standartlarını karşıladığından emin olmak için kapsamlı bir şekilde test ve analiz edilir.
 
Bu set ek üründür sadece başlangıç setiyle (LSM71360) çalışabilmektedir.

Parça Sayısı    :    133


Yaş Grubu : 6+ Yaş
Barkodu: 5702016618433
Item No : LSM71364
Kutu Ölçüleri : 26,5 x 14,5 x 6,3 cm.
Desi Değeri : 1
Bankalara özel taksit seçenekleri :


Ortalama Değerlendirme » puan
  • *
  • *
  • *
  • *

Satın almış olduğunuz ürünleri 14 gün içerisinde koşulsuz iade edebilirsiniz. İade edeceğiniz ürünlerin ambalajları bozulmamış ve faturasının olması gerekmektedir.

Kusurlu ürünlerde kargo bedeli tarafımıza aittir, aksi durumda kargo ücreti alıcıya aittir. Geri gönderimlerde sadece Aras kargoyu kullanınız aksi durumda gelen kargolar iade departmanımız tarafından kabul edilmeyecektir.

İadesi kabul edilen ürün/ürünlerde para iadesi aynı günde işlem yapılan kart hesabına yapılmaktadır, (geri iadeler bankanızın onay süresine göre farklılık gösterebilir)

Teslimat kaç günde gerçekleşir?
Bir iki günde.
Ürünleriniz garantili mi?

Evet.

Size bir kampanya haberimiz var!
Sepetinizde ürün bulunmamaktadır