SİTEMİZDE GÜNCELLEME YAPILMAKTADIR.

LEGO Friends Sihirli Karavan 41688

  • Ürün Kodu :5702016916119
  • Marka :LEGO

1,553.50 TL

776.75 TL

memnuniyet garantisi

LEGO Friends Sihirli Karavan 41688


Gizemli bir sihir dünyasına girmeye hazır mısın?

Sihirli Karavana hoş geldin! Mia, geleceği görebilen falcı Claire’i ziyarete geldi.

Karavana gir ve bilge baykuş Spades’e merhaba de. Ocakta çay demle, sonra ata bir elma yedir. Çadırda Mia fal bakarken Claire’e katıl. Kristal küre döndüğünde… mutlu bir yüz ortaya çıkıyor! Belki de Mia’nın karnavalda şansı yolunda gider!

Çocuklar, Sihirli Karavan ile gezici bir lunaparkın gizemine kendilerini kaptıracak. Çocuklara yönelik bu sihir seti, sihirli rol oyunu eğlencesi için klasik bir karavan ve bir falcı çadırı içerir.

2 LEGO Friends mini bebek, at ve baykuş figürleri, yaratıcı rol oyunlarının keyfini çıkarmanın pek çok yolunu sunar. Çocuklar ocağı, masası ve gizli tuvaleti olan şirin karavanı keşfedebilir.

Çocuklar hayal güçlerini kullanarak oyuncak atın bakımını yaptıkları, bilge baykuşa danıştıkları, kristal küreyi okudukları ve geleceği tahmin ettikleri, oyuncak karavanı sürüp içinde vakit geçirdikleri hikayeler oluşturabilir.

Ayrı falcı çadırı, eğlenceyi arttırır! Çocuklar geleceklerini tahmin ederek ailelerini eğlendirebilir ya da gizemli eğlenceyi paylaşmak için kristal küreyi arkadaşlarının evine götürebilir.

Özelliklerle dolu bu sihirli set, yaratıcı çocuklar ile araçları çok seven, 6 yaş ve üzeri erkek ve kız çocuklar için ideal bir doğum günü, yılbaşı ya da “içimden geldi” hediyesidir.

Karavanın yüksekliği 11 cm, uzunluğu 24 cm’dir ve çadırın yüksekliği 11 cm, genişliği 8 cm’dir, yani ikisi de sergilendiğinde fazla yer kaplamaz.

Zekice yaratıcı aksesuarlarla dolu olan karavanın menteşeli tavanı açılarak minik parmakların ocakla oynamak ya da musluğu çevirip ata bir kova su doldurmak için içeriye kolayca erişmesine olanak tanır.

Parça sayısı: 348

 


Yaş Grubu : 7+ Yaş
Barkodu: 5702016916119
Item No : LGF41688
Kutu Ölçüleri : 38 x 27 x 6 cm.
Desi Değeri: 3
Bankalara özel taksit seçenekleri :


Ortalama Değerlendirme » puan
  • *
  • *
  • *
  • *

Satın almış olduğunuz ürünleri 14 gün içerisinde koşulsuz iade edebilirsiniz. İade edeceğiniz ürünlerin ambalajları bozulmamış ve faturasının olması gerekmektedir.

Kusurlu ürünlerde kargo bedeli tarafımıza aittir, aksi durumda kargo ücreti alıcıya aittir. Geri gönderimlerde sadece Aras kargoyu kullanınız aksi durumda gelen kargolar iade departmanımız tarafından kabul edilmeyecektir.

İadesi kabul edilen ürün/ürünlerde para iadesi aynı günde işlem yapılan kart hesabına yapılmaktadır, (geri iadeler bankanızın onay süresine göre farklılık gösterebilir)

Teslimat kaç günde gerçekleşir?
Bir iki günde.
Ürünleriniz garantili mi?

Evet.

Size bir kampanya haberimiz var!
Sepetinizde ürün bulunmamaktadır