SİTEMİZDE GÜNCELLEME YAPILMAKTADIR.

LEGO First Order Stormtrooper 40391

  • Ürün Kodu :5702016656787
  • Marka :LEGO

467.74 TL

233.87 TL

memnuniyet garantisi

LEGO First Order Stormtrooper 40391


Parçalarla yapılan, koleksiyonluk harika bir Stormtrooper resmi!
Bu LEGO Brick Sketches İlk Düzen Stormtrooper’ı (40391) setiyle İlk Düzen’in gücünü gösterin. Simgeleşmiş bir Star Wars karakterinin parçalarla yapılan bu koleksiyonluk resmi, 12x16 taban plakası üzerine yapılır ve düz bir yüzeyde ya da kancasından duvara asarak sergilenebilir. Çocuklar ve Star Wars hayranları için muhteşem bir doğum günü ya da yılbaşı hediyesi, tüm LEGO Brick Sketches karakter portresi koleksiyonlarına harika bir ilavedir.
• Küçük model severler ve Star Wars hayranları, bu LEGO Brick Sketches yapım setiyle bir Star Wars İlk Düzen Stormtrooper’ının LEGO parçalarıyla yapılan portresini yapmayı ve sergilemeyi çok sevecek.
• 8 yaş ve üzeri için süper bir hediye fikri olan bu 151 parçalı yapım seti, simgeleşmiş karakterlerin 12x16 taban plakaları üzerinde 3 boyutlu koleksiyonluk resimlerinden oluşan LEGO Brick Sketches temasının bir parçasıdır.
• LEGO Brick Sketches İlk Düzen Stormtrooper'ının yüksekliği 13 cm, genişliği 9 cm ve derinliği 3 cm’dir. Entegre kancasından duvara asarak ya da düz bir yüzey üzerinde sergilendiğinde insanların dikkatini çekecektir.

 


Yaş Grubu : 8+ Yaş
Barkodu: 5702016656787
Item No : 40391
Kutu Ölçüleri : 19,5 x 14,5 x 7,5 cm.
Desi Değeri: 1
Bankalara özel taksit seçenekleri :


Ortalama Değerlendirme » puan
  • *
  • *
  • *
  • *

Satın almış olduğunuz ürünleri 14 gün içerisinde koşulsuz iade edebilirsiniz. İade edeceğiniz ürünlerin ambalajları bozulmamış ve faturasının olması gerekmektedir.

Kusurlu ürünlerde kargo bedeli tarafımıza aittir, aksi durumda kargo ücreti alıcıya aittir. Geri gönderimlerde sadece Aras kargoyu kullanınız aksi durumda gelen kargolar iade departmanımız tarafından kabul edilmeyecektir.

İadesi kabul edilen ürün/ürünlerde para iadesi aynı günde işlem yapılan kart hesabına yapılmaktadır, (geri iadeler bankanızın onay süresine göre farklılık gösterebilir)

Teslimat kaç günde gerçekleşir?
Bir iki günde.
Ürünleriniz garantili mi?

Evet.

Size bir kampanya haberimiz var!
Sepetinizde ürün bulunmamaktadır