SİTEMİZDE GÜNCELLEME YAPILMAKTADIR.

LEGO City Polis Helikopteri Yapım Seti 60275

  • Ürün Kodu :5702016912180
  • Marka :LEGO

302.64 TL

151.32 TL

memnuniyet garantisi

LEGO City Polis Helikopteri Yapım Seti 60275

Bu yapımı kolay Polis Helikopteri (60275) oyun seti, 4 yaş ve üstü erkek ve kız çocukların kendilerini sınırsız yaratıcı oyunlara kaptırabileceği muhteşem LEGO® City evrenine harika bir giriş sunar.
Rol oyunlarını seven çocuklar, dönen pervaneli sağlam bir helikopter ve havalı bir jet ski içeren bu LEGO® City Polis Helikopteri (60275) oyun setini çok sevecek. Bitmek bilmeyen hırsız yakalama maceraları için polis ve hırsız minifigürlerini, kelepçeyi, oyuncak banknotları ve biraz hayal gücünü eklemeniz yeterli.

4 yaş ve üzeri erkek ve kız çocuklar için yaratıcı eğlence
Bu dayanıklı 4+ yapım setinde, basit basılı yapım rehberi ile ilk yapım deneyimini yaşayanların bile kendi LEGO oyuncaklarını yapmanın gururunu hissetmesi için özel bir Başlangıç Yapım Parçası bulunur. Akıllı telefonlar ve tabletler için ücretsiz LEGO Yapım Talimatları uygulamasıyla çocuklar, LEGO yapımını gerçekten çocuk oyuncağı haline getiren inanılmaz yakınlaştırma ve döndürme araçlarıyla interaktif bir yapım rehberi olan Instructions PLUS'a erişebilir.

LEGO City'nin muhteşem dünyası
LEGO City polis setleri, gerçek hayatı eğlenceli ve hayal gücü geniş bir şekilde betimleyen gerçekçi modeller ve eğlenceli karakterlerle heyecan verici bir yapım ve oyun deneyimi sunar.
Yaş : 4+
Parça Sayısı : 51

 

Yaş Grubu : 4+ Yaş
Barkodu: 5702016912180
Item No : LSC60275
Desi Değeri: 1
Bankalara özel taksit seçenekleri :


Ortalama Değerlendirme » puan
  • *
  • *
  • *
  • *

Satın almış olduğunuz ürünleri 14 gün içerisinde koşulsuz iade edebilirsiniz. İade edeceğiniz ürünlerin ambalajları bozulmamış ve faturasının olması gerekmektedir.

Kusurlu ürünlerde kargo bedeli tarafımıza aittir, aksi durumda kargo ücreti alıcıya aittir. Geri gönderimlerde sadece Aras kargoyu kullanınız aksi durumda gelen kargolar iade departmanımız tarafından kabul edilmeyecektir.

İadesi kabul edilen ürün/ürünlerde para iadesi aynı günde işlem yapılan kart hesabına yapılmaktadır, (geri iadeler bankanızın onay süresine göre farklılık gösterebilir)

Teslimat kaç günde gerçekleşir?
Bir iki günde.
Ürünleriniz garantili mi?

Evet.

Size bir kampanya haberimiz var!
Sepetinizde ürün bulunmamaktadır