SİTEMİZDE GÜNCELLEME YAPILMAKTADIR.

LEGO Dots Yıldız Işığı Bileklikleri 41934

  • Ürün Kodu :5702016915891
  • Marka :LEGO

221.52 TL

110.76 TL

memnuniyet garantisi

LEGO DOTS Yıldız Işığı Bileklikleri 41934

Yaratıcılığa eğilimli bir çocuğa, bu dünyanın dışından bir LEGO® DOTS Yıldız Işığı Bileklikleri (41934) oyuncak setiyle sürpriz yapın ve onları sınırsız tasarım olasılığının olduğu eğlenceli bir yolculuğa çıkarın.
 
Sihir, gizem ve yıldız severler bu LEGO® DOTS Yıldız Işığı Bileklikleri (41934) setiyle tasarım yapmaya bayılacak! Bu yaratıcı oyuncak setinde büyük küçük her bileğe uygun, açık yeşil ve mor renkte 2 adet ayarlanabilir ince bileklik ile birlikte özel, yuvarlak, yarı saydam yıldız parçaları ve yıldız haritası baskılı parçalar dahil 32 renkli DOTS parçası bulunur. Bileklikler kolay, sezgisel bir şekilde yapılacak şekilde tasarlanmıştır, böylece çocuklar giysilerine ya da ruh hallerine uygun süsleyebilir ve tamamen kendilerine özel hale getirebilir.

Nasıl istersen öyle oyna!
Bu kişiye özel takı yapma setinin en güzel yanı, çocuklara kendini ifade etmeyi keşfetme ve istedikleri gibi süsleme şansı vermesidir. Bu eğlenceli bileklikle ve tüm diğer LEGO DOTS oyuncak setleriyle her şey yapılabilir, büyüsü bir çocuğun hayal gücünde saklıdır. Farklı bileklik seçenekleri, harika bir sürpriz ödül ya da en iyi doğum günü hediyesidir.
Yaş : 6+
Parça Sayısı : 34

 

Yaş Grubu : 6+ Yaş
Barkodu: 5702016915891
Item No : LGD41934
Desi Değeri: 1
Bankalara özel taksit seçenekleri :


Ortalama Değerlendirme » puan
  • *
  • *
  • *
  • *

Satın almış olduğunuz ürünleri 14 gün içerisinde koşulsuz iade edebilirsiniz. İade edeceğiniz ürünlerin ambalajları bozulmamış ve faturasının olması gerekmektedir.

Kusurlu ürünlerde kargo bedeli tarafımıza aittir, aksi durumda kargo ücreti alıcıya aittir. Geri gönderimlerde sadece Aras kargoyu kullanınız aksi durumda gelen kargolar iade departmanımız tarafından kabul edilmeyecektir.

İadesi kabul edilen ürün/ürünlerde para iadesi aynı günde işlem yapılan kart hesabına yapılmaktadır, (geri iadeler bankanızın onay süresine göre farklılık gösterebilir)

Teslimat kaç günde gerçekleşir?
Bir iki günde.
Ürünleriniz garantili mi?

Evet.

Size bir kampanya haberimiz var!
Sepetinizde ürün bulunmamaktadır