SİTEMİZDE GÜNCELLEME YAPILMAKTADIR.

LEGO Creator 3'ü 1 Arada Yarış Arabası Taşıyıcı 31113

  • Ürün Kodu :5702016888355
  • Marka :LEGO

807.04 TL

403.52 TL

memnuniyet garantisi

LEGO Creator 3'ü 1 Arada Yarış Arabası Taşıyıcı 31113

Üç modelin (bir araba taşıma oyuncağı, vinçli kamyon ve vinçli römorkör) bir arada bulunduğu bu muhteşem LEGO® Creator 3’ü 1 arada Yarış Arabası Taşıyıcı (31113) oyuncak setiyle sınırsız yaratıcı oyunlara ilham verin.
 
Muhteşem Creator 3'ü 1 Arada Yarış Arabası Taşıyıcı (31113) yapım oyuncağıyla heyecan verici yarış maceraları çocukları bekliyor. Ayrılabilir römorkunda, rampadan indirilebilen 2 hızlı araba taşıyan bir kamyonla çocukların yarış aksiyonunun keyfini çıkarmasına olanak tanır.

Yaratıcı oyunlar için eğlenceli oyuncaklar
Bu LEGO Creator 3'ü 1 arada yapım setinde yapıp oynamak için 3 farklı etkileyici model var. Çocuklar 2 yarış arabalı, römorklu bir kamyon yapabilir, sonra vinçli bir kamyona ve mini bir römorköre dönüştürebilir. Ya da 328 yapım parçasını kullanarak yepyeni bir şey inşa edebilir.

Yaratıcı yapım için en iyi oyuncaklar
LEGO Creator 3’ü 1 arada yapım oyuncakları, her kutuda 3 farklı modelle bir dünya sınırsız olasılığa kapı aralar! LEGO severler, kendilerine sunulan tüm heyecan verici opsiyonlara bayılacak. Creator 3'ü 1 arada, korkunç yaratıklar, hızlı jetler ve detaylı binalar içeren harika setlerle çocukların hayal güçlerini harekete geçirir ve onları saatlerce mutlu eder.
Yaş : 7+
Parça Sayısı : 328

 

Yaş Grubu : 7+ Yaş
Barkodu: 5702016888355
Item No : LMC31113
Desi Değeri: 1
Bankalara özel taksit seçenekleri :


Ortalama Değerlendirme » puan
  • *
  • *
  • *
  • *

Satın almış olduğunuz ürünleri 14 gün içerisinde koşulsuz iade edebilirsiniz. İade edeceğiniz ürünlerin ambalajları bozulmamış ve faturasının olması gerekmektedir.

Kusurlu ürünlerde kargo bedeli tarafımıza aittir, aksi durumda kargo ücreti alıcıya aittir. Geri gönderimlerde sadece Aras kargoyu kullanınız aksi durumda gelen kargolar iade departmanımız tarafından kabul edilmeyecektir.

İadesi kabul edilen ürün/ürünlerde para iadesi aynı günde işlem yapılan kart hesabına yapılmaktadır, (geri iadeler bankanızın onay süresine göre farklılık gösterebilir)

Teslimat kaç günde gerçekleşir?
Bir iki günde.
Ürünleriniz garantili mi?

Evet.

Size bir kampanya haberimiz var!
Sepetinizde ürün bulunmamaktadır