SİTEMİZDE GÜNCELLEME YAPILMAKTADIR.

LEGO City İtfaiye Kurtarma Helikopteri 60281

  • Ürün Kodu :5702016911541
  • Marka :LEGO

907.92 TL

453.96 TL

memnuniyet garantisi

LEGO City İtfaiye Kurtarma Helikopteri 60281

5 yaş ve üstü sıradan kahramanlar için güzel bir ödül olan bu İtfaiye Kurtarma Helikopteri (60281) oyun seti, havalı itfaiye araçlarını seven ve LEGO® City Maceraları çizgi dizisinin hayranı olan çocuklar için mükemmeldir.
 
LEGO® City Maceraları çizgi dizisi hayranlarının bayılacağı bu heyecan verici LEGO City İtfaiye Kurtarma Helikopteri (60281) oyun setinde oyuncak bir helikopter, motosiklet ve daha büyük alevler için üst üste dizilebilen LEGO alevleriyle bir elektrik santrali bulunur! Çocuklar helikopterin su toplarını fırlatıp alevleri devirebilir ve işçi, helikopter pilotu ve LEGO City TV kahramanı Clemmons dahil 3 minifigürle rol oyunlarının keyfini çıkarabilir.

5 yaş ve üstü çocuklar için güzel bir LEGO seti
Bu LEGO City setinin yapım talimatlarını kutuda bulabilirsiniz. Ya da akıllı telefonlar ve tabletlere yönelik ücretsiz LEGO Yapım Talimatları uygulamasının bir parçası olan Instructions Plus'ı indirebilirsiniz. Bu interaktif yapım rehberi, inanılmaz yakınlaştırma ve döndürme araçları sayesinde acemi LEGO yapıcıları usta yapıcılara dönüştürür!

Yaratıcı çocuklar için harika bir hediye
LEGO City itfaiye setleri, özelliklerle dolu binaları, gerçekçi araçları ve gerçek hayattan olaylara dayalı açık uçlu rol oyunlarını harekete geçiren eğlenceli karakterleriyle keyifli bir yapım ve oyun deneyimi sunar.
Yaş : 5+
Parça Sayısı : 212

 

Yaş Grubu : 5+ Yaş
Barkodu: 5702016911541
Item No : LSC60281
Desi Değeri: 1
Bankalara özel taksit seçenekleri :


Ortalama Değerlendirme » puan
  • *
  • *
  • *
  • *

Satın almış olduğunuz ürünleri 14 gün içerisinde koşulsuz iade edebilirsiniz. İade edeceğiniz ürünlerin ambalajları bozulmamış ve faturasının olması gerekmektedir.

Kusurlu ürünlerde kargo bedeli tarafımıza aittir, aksi durumda kargo ücreti alıcıya aittir. Geri gönderimlerde sadece Aras kargoyu kullanınız aksi durumda gelen kargolar iade departmanımız tarafından kabul edilmeyecektir.

İadesi kabul edilen ürün/ürünlerde para iadesi aynı günde işlem yapılan kart hesabına yapılmaktadır, (geri iadeler bankanızın onay süresine göre farklılık gösterebilir)

Teslimat kaç günde gerçekleşir?
Bir iki günde.
Ürünleriniz garantili mi?

Evet.

Size bir kampanya haberimiz var!
Sepetinizde ürün bulunmamaktadır