SİTEMİZDE GÜNCELLEME YAPILMAKTADIR.

LEGO City Gösteri Yarışması 60299

  • Ürün Kodu :5702016911602
  • Marka :LEGO

605.28 TL

302.64 TL

memnuniyet garantisi

LEGO City Gösteri Yarışması 60299

Yarışmayı seven erkek ve kız çocuklar, tek tekerlek üzerinde inanılmaz gösteriler ve havada akrobatik hareketler yapmak için 2 volanlı motosiklet içeren bu LEGO City Gösteri Yarışması (60299) oyuncak setine bayılacak. Çocuklar ayrıca yeniden düzenlenebilen bir fırlatma rampasına ve ateş çemberli bir gösteri parkuruna sahip olacak. Muhteşem gösteri aksiyonu için sürücü ve LEGO City TV Duke DeTain minifigürlerini ekle!

5 yaş ve üzeri çocuklar için dijital bir yapım kılavuzu içerir
Bu oyun seti, basılı bir adım adım yapım kılavuzu ve Instructions PLUS ile birlikte gelir. Akıllı telefon ve tabletler için ücretsiz LEGO Yapım Talimatları uygulamasının bir parçası olan bu interaktif yapım kılavuzu, yakınlaştırma ve görüntüyü döndürme araçlarıyla LEGO modelleri yapmayı çocuk işi haline getirir.

Çocuklar için harika bir oyuncak
LEGO City Gösteri setleri, gerçek hayattan etkinliklere dayalı yaratıcı rol yapma faaliyetlerini teşvik etmek için volanlı motosikletler, gerçekçi yapılar ve eğlenceli karakterlerle çocukları aksiyonun kalbine götürür. Daha da büyük ve çılgın gösteriler için LEGO City Gösteri evreninden oyun setleriyle birleştirin!

Parça Sayısı    :    73 



Yaş Grubu : 5+ Yaş
Barkodu: 5702016911602
Item No : LSC60299
Kutu Ölçüleri : 27 x 20 x 5,5 cm.
Desi Değeri: 1
Bankalara özel taksit seçenekleri :


Ortalama Değerlendirme » puan
  • *
  • *
  • *
  • *

Satın almış olduğunuz ürünleri 14 gün içerisinde koşulsuz iade edebilirsiniz. İade edeceğiniz ürünlerin ambalajları bozulmamış ve faturasının olması gerekmektedir.

Kusurlu ürünlerde kargo bedeli tarafımıza aittir, aksi durumda kargo ücreti alıcıya aittir. Geri gönderimlerde sadece Aras kargoyu kullanınız aksi durumda gelen kargolar iade departmanımız tarafından kabul edilmeyecektir.

İadesi kabul edilen ürün/ürünlerde para iadesi aynı günde işlem yapılan kart hesabına yapılmaktadır, (geri iadeler bankanızın onay süresine göre farklılık gösterebilir)

Teslimat kaç günde gerçekleşir?
Bir iki günde.
Ürünleriniz garantili mi?

Evet.

Size bir kampanya haberimiz var!
Sepetinizde ürün bulunmamaktadır